Toperal

Toperal, és una empresa familiar que va ser fundada l’any 1962, com empresa dedicada a la fabricació i instal·lació de tendals, capotes i estructures fixes. L’any 1965, vàrem incorporar tècniques de retolació.
A la dècada dels 80, ens vam traslladar a la nostra seu actual al carrer Calàbria de Barcelona i vàrem comprar els primers plotters de tall existents al mercat.
L’any 2001 vam fer una gran inversió ampliant les nostres instal·lacions i comprant les màquines d’impressió digital més modernes del mercat, fent així un gran salt qualitatiu.
Des d’aleshores, la nostra evolució i renovació és constant.
Després de més de 40 anys al servei dels nostres clients, seguim sent un dels referents al sector dels tendals i de la comunicació visual i la publicitat.
Oferim als nostres clients un servei integral, sense necessitat de subcontractar serveis. Ens encarreguem de les seves comandes, des de la impressió fins al muntatge, passant per la confecció i els acabats.
Posem la nostra experiència al seu servei i li oferim la màxima qualitat en els terminis necessaris. Ens adaptem a les seves necessitats.
Estem registrats al D.U.N.S i al R.E.A i som membres de P.I.M.E.C i del gremi d’indústries gràfiques.

Especialitats

 • COMUNICACIÓ VISUAL

  Expliqui’ns la seva idea i li oferim  les millors possibilitats amb la màxima qualitat.

 • IMPRESSIÓ DIGITAL

  En Gran format per interior i exterior en diferents suports i materials, segons les seves necessitats

  .

 • EXCEL·LÈNCIA

  Oferim la  màxima qualitat en els terminis necessaris, adaptant-nos a cada client.

 • SERVEI INTEGRAL

  Ens encarreguem de les seves comandes des de la impressió fins al muntatge, passant per la confecció o els acabats